Кандидат за президент на Барселона разкри какво може да помогне за оставането на Меси


Кандидат за президент на Барселона разкри какво може да помогне за оставането на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1567 0

Барселона не трябва да се отказва от това да задържи Лионел Меси, но за да се случи това – президентът трябва да се оттегли незабавно, твърди "Goal.com". Меси разтърси Барселона във вторник (26.08), когато информира клуба, че иска да си тръгне. Аржентинецът е част от каталунците от началото на кариерата си и евентуално напускане на 33-годишна възраст определено би било шокиращо за мнозина.

Капитанът на Барселона иска да използва клауза в договора си, която би му позволила едностранно да прекрати споразумението с каталунците и да се присъедини към друг клуб. Всъщност, за да се случи това имаше конкретна дата - 10-ти юни. Предвид обаче, че сезонът бе удължен, отваря някаква вратичка тази клауза да бъде активирана.

“Все пак, ако има някаква възможност Меси да остане в Барселона, колкото и малка да е тя – Хосеп Мария Бартомеу трябва да се оттегли незабавно от поста си на президент в клуба” - твърди Виктор Фонт. Той ще бъде сред кандидатите за нов президент на “блаугранас”.

Междувременно, ако се стигне до напускане на Меси, кандидатите за неговия подпис не са никак малко. А кои са те - може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички