Думите на Роналд Куман, заради които вбесеният Лионел Меси е решил да напусне


Думите на Роналд Куман, заради които вбесеният Лионел Меси е решил да напусне
Снимка: Getty Images/Guliver

14883 0

Целият спортен свят гърми в последните часове, защото нещо немислимо е на път да се случи - мегазвездата на световния футбол Лионел Меси е близо до това за първи път в своята професионална кариера да на е част от отбора на Барселона.

Заплахата за всички около каталунския клуб и неговите привърженици е повече от сериозна, още повече, че в най-престижните издания в Испания излезе информация, която посочва, че в разговора между новия наставник на тима Роналд Куман и аржентинския играч се е стигнало до думи, които са вбесили Меси.

Разговора цитира първо "Deportes Cuatro": "Привилегиите в този отбор приключват. Трябва да правиш всичко за отбора. Ще бъда несломим, ти трябва да мислиш само и единствено за отбора" - казва Куман на 33-годишния атакуващ футболист.

"Marca" допълва, че Меси меко казано не е приел никак добре тези думи на новия треньор на Барселона, още повече, че е свикнал на друго отношение от наставниците на каталунците през годините. Шесткратният носител на "Златната топка" веднага споделил това с най-близкия си в тима - Луис Суарес, който също е пред напускане, но защото е ненужен.

А как светът и легенди на Барселона реагираха на решението на Меси да напусне Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички