Нов договор на Бензема е сред приоритетите на Реал Мадрид, има само една дилема


Нов договор на Бензема е сред приоритетите на Реал Мадрид, има само една дилема
Снимка: Getty Images/Guliver

2174 0

Един от най-силно представящите се играчи през последния сезон за Реал Мадрид е Карим Бензема, който най-успешно се адаптира след напускането на Кристиано Роналдо. 32-годишният нападател не спира да бележи, а мадридчани са решени да удължат договора му, който изтича през 2021 година.

Единственият въпрос до момента е за колко точно да бъде новото споразумение. От Реал са готови да предложат 3-годишно споразумение, но Бензема към момента предпочита да се добави още една година с опция за удължаване. По този начин ще може да прецени силите си и до кога ще може да помага максимално на отбора.

След напускането на Роналдо, Бензема вече има 46 попадения в 75 двубоя и със сигурност щяха да са и повече, ако Серхио Рамос не изпълняваше дузпите. Освен това от "Бернабеу" се притесняват, че Бензема е привлякъл вниманието на отбори от Лига 1. Най-вече Пари Сен Жермен, който и финансово може да си го позволи, пише AS. Освен това нападателят официално получи и покана по Twitter от бившия си отбор - Лион да се завърне. А какъв съвет получи Флорентино Перес от легенда на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички