Край на сагата: Реал Мадрид се отказа от трансфера на Пол Погба


Край на сагата: Реал Мадрид се отказа от трансфера на Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

6728 0

Ръководството на Реал Мадрид е решило да сложи край на опитите си да привлече полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщава мадридският ежедневник AS.

Френският национал бе основна трансферна цел на Кралския клуб през лятото, но "червените дяволи" не пуснаха своята звезда, като се очакваше мадридчани да подновят офанзивата си през януарския трансферен прозорец, тъй като наставникът на тима Зинедин Зидан държи да има Погба в състава си.

Босовете на Реал обаче са много доволни от представянето на младока Фернандо Валверде през този сезон и искат той да получава достатъчно шансове за изява, вместо да бъде резерва на френския халф.

21-годишният уругваец е сред най-силните играчи на Реал от началото на сезона, като вече има 18 мача на сметката си през кампанията, а ръководството на клуба се притеснява, че евентуално идване на Погба ще забави развитието на Валверде.

Това означава, че почти сигурно Погба ще продължи да носи екипа на Юнайтед и през пролетта. Дълго време французинът беше контузен, а в последния мач на "дяволите" той отново не игра. Оле Гунар Солскяер разкри и какво е състоянието на футболиста към този момент (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички