Реал влиза в битка с Барса и Сити за голям талант от Наполи


Реал влиза в битка с Барса и Сити за голям талант от Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

3105 0

Фабиан Руис е една от ключовите цели на Реал Мадрид за сезон 2020/21, съобщава авторитетното испанско издание "AS". За да привлече играча на Наполи обаче, "кралския клуб" ще трябва да пребори клубове като Барселона, Манчестър Сити и Атлетико (Мадрид).

Смята се, че самият Руис предпочита да премине на "Сантяго Бернабеу", като вече е имало разговори между страните. Въпреки това, той категорично отказа през това лято да премине при "белия балет", като желанието му бе да остане при неаполитанци и да си осигури участие на Евро 2020 с испанския национален отбор.

Полузащитникът има договор с отбора си до 2023 г., но няма откупна клауза. Той е готов да преподпише (каквото е желанието на ръководството), но само с откупна клауза до 100 милиона евро, които Реал би платил (а не 180-те милиона евро, които президентът изисква, но "кралския клуб" не би платил).

А кой даден под наем играч на Реал Мадрид призна, че Зинедин Зидан е искал той да остане в клуба през този сезон, но сам е решил да отиде временно другаде - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички