Куртоа с интересно предизвикателство за Гарет Бейл


Куртоа с интересно предизвикателство за Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

1367 0

Вратарят на Реал Мадрид отправи интересно предизвикателство към една от звездите в отбора Гарет Бейл. Белгийският страж предизвика Бейл да даде интервю на испански. Крилото на Реал Мадрид често бива критикуван, че не е научил езика, въпреки че е вече в Испания близо 7 години.

Куртоа обаче реши да се пошегува с този факт. Белгиецът знае доста езици и продължава да учи нови такива. „Разбирам се най-добре с младите играчи в отбора като Федерико Валверде и Брахим Диас, преди и със Серхио Регуилон. Каземиро също ми е доста близък, говоря доста с него, както и с Иско и Еден Азар. Това са хората, с които прекарвам най-много време. Смятам, че не е трудно да се общува с мен.“

„Говоря доста езици – английски, холандски, френски и испански. Учил съм немски в училище и благодарение на бразилските ми съотборници понаучих малко португалски. Обичам да тренирам английския си, когато говоря с Гарет. Той говори испански доста по-добре, отколкото си мислят хората. Той може да даде много добро интервю на испански“ каза Тибо Куртоа.

 А ето кой играч не е доволен от статута си на "Сантиаго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички