Няма почивка за Педри - ще се наложи да играе за Барселона още в идната неделя


Няма почивка за Педри - ще се наложи да играе за Барселона още в идната неделя
Снимка: Getty Images/Guliver

2017 0

"Ураганът Меси" погълна погълна почти целия информационен поток през последните дни, но реалността е такава, че Барселона трябва да дебютира в испанската Ла Лига срещу Реал Сосиедад още в идната неделя.

Испанското издание "AS", което е близко до клуба, съобщава, че в тази първа среща от сезон 2021/22 младокът Педри може би ще се появи на терена.

Той изигра 73 мача през миналата кампания - повече от всеки друг играч. След като спечели сребърен медал на Олимпиадата, той отлетя за Барселона, за да се присъедини към тренировките на отбора в четвъртък.

Клубът и персоналът знаят, че Педри има нужда от почивка, но самият футболист е дал да се разбере, че е готов за игра, още повече като се има предвид и контузията на Френки де Йонг...

Вероятно 18-годишният талант ще получи заслужената си ваканция през септември, когато има пауза в първенствата заради мачовете на националните отбори.

А ето как легендата на Барса Шави коментира напускането на Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички