Лионел Меси с емоционални думи за Барселона при представянето му като играч на ПСЖ


Лионел Меси с емоционални думи за Барселона при представянето му като играч на ПСЖ
Снимка: psg.fr

6559 0

Дългогодишната суперзвезда на Барселона Лионел Меси официално беше представен като футболист на Пари Сен Жермен, след като аржентинецът не успя да подпише нов договор с каталунците и реши да продължи кариерата си в Париж.

Меси даде специална пресконференция, на която в компанията на президента Насер Ал-Хелайфи говори за бъдещето си в ПСЖ, но и за миналото и раздялата с Барселона. Аржентинецът призна, че му е било много трудно да напусне клуба на живота си.

"Да напусна Барселона беше изключително тежко. Но съм щастлив да се присъединя към Пари Сен Жермен - един амбициозен клуб с топ отбор. Те бяха толкова бързи и сериозни в преговорите веднага след съобщението на Барса миналия четвъртък", заяви Меси.

"Не знам дали ще срещнем Барса. От една страна ще бъде приятно да се върна в Барселона, надявам се и с фенове на стадиона, но от друга страна ще бъде много странно да се завърна у дома с различна фланелка от тази на Барса. Винаги ще бъда благодарен на феновете на Барселона, това е моят дом", добави още аржентинецът.

А какво каза Меси за бъдещото си партньорство с Неймар и Килиан Мбапе - четете в този материал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички