Лионел Меси: С ПСЖ мечтая за още един триумф в Шампионска лига


Лионел Меси: С ПСЖ мечтая за още един триумф в Шампионска лига
Снимка: psg.fr

2060 0

Лионел Меси заяви, че „мечтае“ да спечели пета Шампионска лига, след като подписа двугодишен договор с Пари Сен Жермен. „Казах, че мечтата ми е да спечеля още една Шампионска лига и мисля, че се намирам в идеалното място, където мога да го сторя“, сподели той на първата си пресконференция, след като бе представен за нов играч на парижани.

34-годишният аржентинец за последно вдигна трофея от най-престижния европейски клубен турнир с бившия си отбор Барселона през 2015, докато ПСЖ все още не е триумфирал в надпреварата.

Меси бе свободен агент, след като напусна родния си клуб Барса през уикенда заради финансовите си затруднения. Очаква се той да заработва по 35 млн. евро на година.

Стотици фенове се събраха извън „Парк де Пренс“ в сряда, като привърженици се наредиха на опашка близо до клубния магазин на Шанз-Елизе, за да си купят тениски на Меси.

Аржентинският нападател едва ли ще играе в съботното домакинство на Страсбург, тъй като не е правил предсезонна подготовка след спечелването на Копа Америка на 11 юли.

Темата "Лионел Меси" продължава и в тези материали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички