Няма да остави нещата така! Жоан Лапорта насрочи пресконференция за брата на Меси


Няма да остави нещата така! Жоан Лапорта насрочи пресконференция за брата на Меси
Снимка: GettyImages

6478 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта не мисли да остави без отговор отправените по свой адрес сериозни критики от страна на брата на легендата на каталунците Лео Меси - Матиас, информира "El Nacional". 

В сряда Матиас проведе скандално интервю, в което заяви, че неговият брат няма да се завърне на "Камп Ноу", а ако това се случи, то ще последва сериозна чистка. Като един от хората, които цели да разкара от клуба той посочи именно Лапорта.

Освен това, той заяви, че в Барселона са твърде неблагодарни за това, което Меси им е дал, както и че никой не е знаел за отбора преди брат му да започне да пише история с него.

В отговор на това, Лапорта насрочи пресконференция. Тя ще се състои в четвъртък (9-и февруари), а поводът е именно въпросното интервю. Става ясно, че на нея по никакъв начин няма да се напада Лео Меси.

Легендарният аржентинец напусна каталунците след 21 години в тима през лятото на 2021-а година. Той се присъедини към ПСЖ като свободен агент след поредица от скандали с "лос кулес". Оттогава многократно бива свързван със завръщане на "Камп Ноу", което обаче към момента е малко вероятно.

Ето как Матиас оправда гръмките си изказвания часове по-късно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички