Братът на Лионел Меси изригна: Никой не знаеше за Барселона преди него


Братът на Лионел Меси изригна: Никой не знаеше за Барселона преди него
Снимка: Getty Images

7648 0

По-големият брат на аржентинската звезда на световния футбол Лионел Меси - Матиас Меси, направи много любопитни изказвания в Тwitch канала "Labajada10", с които директно нападна бившия клуб на Бълхата - Барселона.

Наскоро се бяха появили слухове, че Лео, който има договор с ПСЖ до края на сезон 2022/23, може да се завърне в Испания от лятото, но според Матиас това не е вярно, а дори и да се случи, ще трябва да се направи сериозно разчистване на "Камп Ноу", включително и в лицето на президента Жоан Лапорта:

"Няма да се върнем в Барселона, а дори и да се върнем, ще направим едно добро почистване. Ще изгоним Жоан Лапорта, който е един неблагодарен човек", закани се Матиас Меси и след това коментира раздялата на брат си с каталунците:

"Хората в Барселона не го подкрепиха (б.р. - Лионел Меси). Трябваше да излязат на протест или нещо такова. Да накарат Лапорта да напусне, а Меси да остане. Испанците са предатели. Казвам ви го, защото искам да го чуете от нас, а не от някой друг".

Матиас не спря дотук и дори заяви, че никой не е знаел за Барселона, преди Лео да отиде в отбора: "Не знам за вас, но Барселона стана известен клуб благодарение на Меси. Никой не знаеше за тях преди това. Който е имал шанса да отиде в музея на Барса е видял - музеят е на Меси".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "С нови играчи е лесно"! Бившият треньор на Барса Роналд Куман се заяде с каталунците!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички