Рамос към играч на Реал: С*ра върху теб, к**и сине (СНИМКА+ВИДЕО)


Рамос към играч на Реал: С*ра върху теб, к**и сине (СНИМКА+ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

8912 0

Любопитен момент са запечатали камерите по време на снощния разочароващ двубой (загуба с 3:4 от Реал Сосиедад) за Реал Мадрид, който ги изхвърли от борбата за Купата на Краля. Главно действащо лице в него е капитанът Серхио Рамос.

"С*ра върху теб, к**и сине" - гневно избухва испанецът по адрес на играча на Реал Сосиедад - Мартин Йодегаард, който е при баските под наем именно от "кралския клуб". Рамос изрече думите след извършено нарушение на младия норвежец срещу него, което обаче не бе особено грубо.

Йодегаард е част от Реал още от 2014-а година, когато е в привлечен от родината си и се състезава за втория тим на мадридчани. В последните години е отдаван под наем, за да трупа игрово време и сякаш чак този сезон той разгръща потенциала си в Реал Сосиедад, като дори се заговори, че "белия балет" вече иска да си го върне.

A какво определи жребият за Купата на Краля за полуфиналната фаза и какви са шансовете на Реал Сосиедад да спечели турнира с оглед на останалите отбори - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички