Президентът на Реал Сосиедад изключи възможността Йодегор да се върне на „Бернабеу“


Президентът на Реал Сосиедад изключи възможността Йодегор да се върне на „Бернабеу“
Снимка: Guliver/GettyImages

3756 0

Президентът на Реал Сосиедад Жокин Аперибай прекрати спекулациите относно бъдещето на младия футболист на тима Мартин Йодегор. Норвежецът, който е под наем в състава на „баските“ от Реал Мадрид е желан обратно в състава на Зинедин Зидан, но Аперибай напълно отхвърли възможността да прекрати наема му.

В четвъртък двата тима се срещнаха в мач от четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на краля, като Реал Сосиедад си тръгнаха като победители в срещата, завършила при резултат 3:4, а Йодегор беше един от голмайсторите в срещата. След двубоя президентът на Реал Сосиедад даде да се разбере, че клубът няма никакво намерение да се разделя с 21-годишния футболист. „Йодегор е много щастлив след вчерашния мач срещу Мадрид. Ще се фокусираме върху настоящето за момента. Неговото бъдеще е тема за разговор за друг ден. Но съществува почти нулев шанс той да се върне обратно в Реал Мадрид след края на сезона“, каза Аперибай.

Норвежкият футболист се представя отлично на „Сан Себастиан“ през настоящата кампания, като има 4 гола и 5 асистенции в Ла Лига през сезона. Той напусна Реал Мадрид през 2017-та година, като игра под наем в Хееренвеен няколко сезона. А ето в какъв конфликт навлезе Йодегор на "Бернабеу" преди два дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички