Един от играчите на Реал Мадрид си е тръгнал от стадиона преди края на снощния мач (ВИДЕО)


Един от играчите на Реал Мадрид си е тръгнал от стадиона преди края на снощния мач (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4815 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл беше заснет да напуска стадион „Сантиаго Бернабеу“ преди последния съдийски сигнал на вчерашния двубой срещу Реал Сосиедад. При резултат 1:4 в полза на „баските“ в четвъртфинал от турнира за Купата на Испания уелсецът реши да си тръгне, въпреки че двубоят все още не бе приключил.

Камерите на „АС“ заснеха Гарет Бейл да напуска стадиона на Реал Мадрид в 82-рата минута на срещата. Някои от привърженицие на „Бернабеу“ вече бяха готови да се примирят с поражението, но играчите на Зинедин Зидан показаха воля и успяха да намалят резултата до 3:4. В последните секунди на срещата Серхио Рамос бе на много малко от това да вкара мача в продължения след удар с глава.

Гарет Бейл има репутацията на човек, който си тръгва по-рано от срещите на своя тим, в които не участва, и обикновено го прави 10 минути преди последния съдийски сигнал на двубоя. Не е ясно каква точно е причината преждевременното му напускане на стадиона във вчерашния ден. А ето какво каза мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан по адрес на Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички