Невероятно: Барселона се договори за трансфера и на Бернардо Силва?


Невероятно: Барселона се договори за трансфера и на Бернардо Силва?
Снимка: Getty Images

5968 0

Барселона е постигнала споразумение за договор с атакуващия полузащитник на Манчестър Сити Бернардо Силва, съобщава италианският журналист Николо Скира. Договорът на португалеца с каталунския гранд ще бъде в сила до лятото на 2026 година. 

Журналистът пояснява, че в скоро време Барселона ще отправи официална оферта към Манчестър Сити. Тя ще бъде в размер на 60 милиона евро. В Каталуня са убедени, че халфът ще премине на "Камп ноу" преди края на летния трансферен прозорец. 

Английският шампион закупи Силва през 2017 година срещу 50 милиона евро от Монако. Оттогава досега португалецът записа 248 мача за "гражданите", в които вкара 48 пъти и направи 50 асистенции. Договорът на звездата със Сити е в сила до 2025 година.

Досега каталунският колос привлече петима от желаните футболисти в лицето на Роберт Левандовски, Рафиня, Жул Кунде, Андреас Кристенсен и Франк Кеси. Ако приемем, че трансферът на Маркос Алонсо от Челси е въпрос на дни, то Силва ще бъде седмото попълнение на "блаугранас". Tвърди се, че Бернардо мечтае да играе в Барселона от дете. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички