Бернардо Силва от дете иска в Барселона и го казал на клуба тази зима


Бернардо Силва от дете иска в Барселона и го казал на клуба тази зима
Снимка: Getty Images

2454 0

Атакуващият полузащитник на Манчестър Сити Бернардо Силва мечтае от дете да играе за Барселона, пише "Mundo Deportivo". ортугалецът се е погрижил да каже това на представители на каталунския клуб миналата зима, надявайки се един ден да си уреди трансфер на "Камп ноу".

Това се е случило, когато представители на каталунския колос няколко пъти са ходили в Манчестър, за да уредят привличането на Феран Торес. По време на едната им визита Силва е разговарял с тях и им е казал да разчитат на него, тъй като би искал да премине в клуба.

Първоначално шефовете на Барселона са възприели думите на халфа за шега. Няколко дни по-късно обаче представител на клуба е получил съобщение от футболиста, в което той потвърждава намеренията си и пише, че иска да премине на "Камп ноу" възможно най-скоро.

Намеренията на Силва са се потвърдили и в многократните срещи на агента му Жорже Мендеш с президента на Барса Жоан Лапорта, вицепрезидента Рафа Юсте и спортния директор Матеу Алемани. Проблемът обаче е, че Сити иска твърде голяма сума за правата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички