Гуардиола се ядоса на пореден въпрос за Холанд: Не спя и не живея с него!


Гуардиола се ядоса на пореден въпрос за Холанд: Не спя и не живея с него!
Снимка: Getty Images

1309 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се подразни от вниманието, което медиите отделят на новия му нападател Ерлинг Холанд. Той не бе никак любезен, когато на пресконференцията си преди мача с Борнемут беше запитан какво е психологическото състояние на норвежеца.

"Не спя с Холанд! Не живея с него, така че не мога да кажа как се справя с напрежението. От това, което виждам на тренировка, той е спокоен, на фона на мачовете срещу Уест Хем и Ливърпул. Когато Ерлинг не вкарва, хората казват, че може би не е толкова добър нападател. Вероятно в този момент им се струва, че е настъпил краят на света и всичко отива по дяволите", каза испанецът.

"В такива ситуации обаче е по-добре да останете спокойни и уравновесени. Ще го насърчавам да става по-добър голмайстор всеки ден, всяка година. Да бъдем по-добри от вчера. Когато постигне този начин на мислене, той ще има шанс да стане най-великият голмайстор на всички времена", допълни Гуардиола. Наскоро Гуардиола приземи норвежеца с коментар за качествата му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички