Барселона е готов на всевъзможни "жертви" за привличането на Силва


Барселона е готов на всевъзможни "жертви" за привличането на Силва
Снимка: Getty Images

2650 0

Испанският колос Барселона продължава да умува по селекцията, въпреки че направи куп звездни трансфери. Сега мислите са насочени към отдавна набелязания Бернардо Силва, който е приоритет в списъка на каталунците.

Така те са склонни да го привлекат от Манчестър Сити, независимо от бъдещето на нидерландеца Френки де Йонг на "Камп Ноу". За него се предполагаше, че през това лято ще изиграе ролята на "разменна монета" и ще бъде продаден, за да осигури свежи пари в клубната каса, но в същото време той настоява да остане поради неизплатени заплати. 

Президентът Жоан Лапорта вярва, че 28-годишният португалски национал може да играе ключова роля в състава, който Шави продължава да гради с мисъл за сериозни успехи. Силва бил готов да приеме сериозно намаление на заплатата, в сравнение с това, което получава в Сити, ако се стигне до договор с Барселона, разкрива испанският вестник Sport.

Ситуацията около Френки де Йонг пък остава неясна, въпреки интереса от страна на английските Манчестър Юнайтед и Челси. Той продължава да отказва трансфер поради дълговете към него в размер на 17 милиона евро. Междувременно каталунците пратиха под наем Нико Гонсалес във Валенсия, а бъдещето на Миралем Пянич остава неясно.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички