Неочакван клуб започва преговори по привличането на Ракитич


Неочакван клуб започва преговори по привличането на Ракитич
Снимка: Getty Images/Guliver

1973 0

Халфът на Барселона Иван Ракитич изненадващо може да се озове в един от конкурентите на тима в Испанската Ла Лига Атлетико Мадрид. Двата клуба за започнали преговори за трансфер на хърватския полузащитник при „дюшекчиите“ през лятото.

31-годишният халф често бива свързван с трансфер извън „Камп Ноу“ през последната половин година, въпреки желанието му да остане в отбора. След като Барселона са готови да продават, „дюшекчиите“ изглеждат като водачи в надпреварата за подписа му. Манчестър Юнайтед и Ювентус също показват интерес към играча, но така и не се стигна до някаква по-сериозна оферта към Ракитич от нито един от двата клуба. Самият футболист започва да се ядосва от създалата си ситуация. „Има някои неща, които не харесвам. Казах го кристално ясно. Знам, че има хора, които взимат решенията, а ние не сме тук да се смеем и забавляваме. Трябва да направим това, което е най-добре за клуба“, каза Ракитич.

Футболистът беше включен в стартовия състав на Барселона за сблъсъка на каталунците срещу Леванте и изигра 90 минути при победата на своя тим с 2:1. А ето кои футболисти на каталунците са влезли в спор през миналата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички