В Барселона се хванали за гушите след срамно поражение?


В Барселона се хванали за гушите след срамно поражение?
Снимка: Guliver/GettyImages

4557 0

Притеснителни новини дойдоха в понеделник следобед от Испания, след като испанският ежедневник "AS" публикува информация, че в Барселона е имало сериозно напрежение след срамното поражение от Валенсия преди седмица. Както е известно, "прилепите" удариха каталунците в може би най-слабия мач на "блауграна" през сезона, а на тренировката във вторник двама от лидерите на отбора са се хванали за гушите по време на заниманието на Кике Сетиен. 

В информацията не се назовават имената на играчите, но единият е финтирал другия, като "потърпевшият" е имал сериозен проблем с това, чувствайки че финтът е бил неуважителен. Той не си е замълчал и се е стигнало до спречкване между двамата, което не е прераснало в бой заради своевременната реакция на останалите играчи по време на заниманието. 

Очакваше се с новия треньор драмата на "Камп Ноу" да приключи, но неговото интегриране в отбора изглежда по-трудно от очакваното, а резултатите на отбора не помагат за подобряването на атмосферата. Барселона трудно се класира напред за Купата на Краля, едва печелейки срещу Тенерифе преди 10-ина дни, а в Ла Лига загубата от Валенсия бе последвана от много трудна победа над Леванте, а основната заслуга бе на Ансу Фати

Много от звездите на каталунците изразиха публична подкрепа за бившия треньор Ернесто Валверде след изненадващо бързото уволнение, на което беше подложен, но един от лидерите на Барселона остана много доволен от решението (подробности в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички