Необясним ход на Флорентино Перес, ако Анчелоти си тръгне от Реал


Необясним ход на Флорентино Перес, ако Анчелоти си тръгне от Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2494 0

Бъдещето на Карло Анчелоти е една от основните теми в Мадрид по време на паузата за мачове на национални отбори. Нещо повече - очакванията са за сигурна раздяла през лятото, а спекулациите около това кой ще е новият треньор на "белия балет" не стихват. 

Последната такава идва от набиращото скорост издание "Релево" и журналиста Хорхе Пикон, който информира, че Маурисио Почетино оглавява списъка на Флорентино Перес с потенциални заместници на италианския специалист. 

Почетино поема Реал Мадрид? 

Аржентинският треньор за последно води ПСЖ, където беше уволнен. Оттогава Почетино е без работа, изчаквайки оптималния вариант за своето завръщане. 

51-годишният специалист е смятан за основен кандидат на Реал Мадрид при напускането на настоящия наставник Карло Анчелоти. По-рано беше съобщено, че италианецът ще напусне "кралете", ако те не спечелят нито един трофей този сезон. Кандидатурата на легендата на клуба Раул се смята за план Б, а други имена, които се разглеждат, са: Шаби Алонсо, Юлиан Нагелсман, Антонио Конте. 

Реакцията на феновете относно "Почетино в Реал" 

Феновете на "кралете" в социалните мрежи са масово против идването на Почетино. Според мнозина, аржентинецът не е доказан специалист на най-високо ниво и провалите му в ПСЖ са най-големият дово от страна на феновете да не искат той да поеме отбора. 

Ако зависи от феновете, някой измежду Нагелсман, Алонсо или Алваро Арбелоа би поел юздите на "Сантиаго Бернабеу". След редицата слухове обаче, логично и Карло Анчелоти проговори за евентуалната си раздяла с Реал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички