Еден Азар е скаран с Карло Анчелоти? Любопитни подробности относно бъдещето му


Еден Азар е скаран с Карло Анчелоти? Любопитни подробности относно бъдещето му
Снимка: Getty Images

1613 0

Килиан Азар - един от тримата братя на Еден Азар, коментира бъдещето на нападателя в Реал Мадрид. Въпреки непрестанните слухове за потенциално негово напускане, той сподели, че брат му е решен да се докаже на "Сантяго Бернабеу".

Инвестицията

"Кралския клуб" привлече белгиеца от Челси за впечатляващите 100 млн. евро през 2019-а година. Нови 60 милиона бяха предвидени за бонуси, а освен всичко, той се превърна и в най-скъпоплатения играч на "белия балет".

Неособено сполучлива такава

Азар обаче към момента не оправдава огромните очаквания. Въпреки че е в испанския гранд от почти 4 години, той вкара едва 4 гола в Ла Лига до момента, записвайки едва 98 минути футбол през настоящия сезон. Той обаче е готов най-накрая да разбие всички лоши впечатления. В цялостен план белгиецът има 7 гола, 11 асистенции и 73 срещи с белия екип.

Различия с Карло Анчелоти?

"Винаги му е било мечта да играе за Реал Мадрид. Той осъзнава, че не е показал всичко нужно, защото той е един от най-добрите футболисти в света. Ако вече не искаше да играе, щеше да приключи. Чака точния момент, когато най-накрая ще грабне шанса си. Може би това ще се случи при друг треньор. Времето ще покаже, но историята на Еден с Реал не е приключила", категоричен беше Килиан пред "Het Laatste Nieuws" и продължи. 

"Може би ще спре спре, може би ще намери друг клуб. Не знаем какво може да се случи. Иска да покаже на феновете и ръководството, че все още може да е полезен. Поема отговорността, фокусиран е върху футбола. Това е причината той да е един от най-добрите играчи в света", завърши той.

Самият Азар също не крие за неразбирателствата си с наставника на "белите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички