Неймар разкри най-важната причина да отиде в ПСЖ


Неймар разкри най-важната причина да отиде в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

3783 0

Рекордната покупка на ПСЖ Неймар разкри най-важната причина, поради която е избрал да напусне Барселона в посока Париж. Бразилецът заяви, че още през този сезон голямата цел е трофея в Шампионска лига.

"Една от най-важните причини, поради които дойдох тук, е, че искам да помогна на клуба да пише история. Трофеят от Шампионската лига не е единственият, който искаме да спечелим, но е много важен. Целта за този сезон е да е опитаме и да го спечелим. Този клуб в момента е на такова ниво. Вярвам, че сме способни да спечелим турнира. Не само защото съставът е много качествен, но и защото е достатъчно опитен", заяви Неймар. 

Той допълни, че в състава вече има играчи, които са печелили турнира и се надява това също да помогне. "Имаме много играчи, които знаят как се печели Шампионска лига. Аз съм печелил турнира, Дани Алвеш го е правил три пъти, Тиаго Мота е вдигал трофея с Барселона и Интер, Анхел ди Мария също е печелил отличието с Реал Мадрид".

"Трансферните суми нямат нищо общо с играчите. Всичко, от което ние се интересуваме, е да играем за клубове, които да бъдат страхотно предизвикателство, и където можем да имаме успехи. Трансферната сума е бизнес между двата клуба, играчите просто искат да се концентрират върху футбола."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички