Алегри посочи следващите Роналдо и Меси


Алегри посочи следващите Роналдо и Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

3962 0

Наставникът на Ювентус Масимилиамо Алегри смята, че Пауло Дибала има всичките необходими качества, за да се превърне в един от най-добрите футболисти в света.

"Дибала прогресира много. Двамата с Неймар имат нужните качества, за да бъдат най-добрите играчи в света, след като Роналдо и Меси се откажат", категоричен е Алегри.

"Бъдещото му е с Ювентус и аз съм много щастлив от този факт. Радвам се, че го имам в отбора си. През последните три години се справихме много добре, но сега ни предстои отново много важна кампания. Има няколко отбора, които ще водят оспорвана битка за Скудето. Лацио и Торино също могат да причинят проблеми на по-големите клубове, което ще направи сезона още по-труден", коментира треньорът на Юве.

Италианският специалист изрази мнението си и за две от новите попълнения, които това лято пристигнаха в Торино. „На Дъглас Коста му трябва време, за да опознае своите съотборници и да се установи. Винаги съм казвал, че е трудно да играеш в Серия А, защото малките и средните отбори са много добре организирани и затварят пространствата с интелигентна тактика.

„Бернардески е млад футболист, но смятам, че направи голяма крачка. Той трябва да научи, че когато си в Ювентус, всяка топка, всеки удар е важен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички