Перес разкри: Реал няма да плати 222 млн. за играч


Перес разкри: Реал няма да плати 222 млн. за играч
Снимка: Guliver/GettyImages

3175 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес обяви, че неговият клуб не би броил 222 милиона за футболист, както направи ПСЖ за звездата на Барселона Неймар.

"Трансферът на Неймар в ПСЖ? Реал няма да плати 222 милиона евро за играч. Има обаче клубове, които могат да платят такава сума. ПСЖ плати и Неймар сега играе в Париж. Ако те са се решили на това, значи, че си заслужава. Неймар е отличен играч, в това няма съмнение", коментира босът на мадридчани, цитиран от Le Figaro.

Перес говори и за Килиан Мбапе, който избра ПСЖ пред Реал.

"Контакти имаше. Килиан избра ПСЖ, тъй като е роден в Париж. Не знам дали беше подходящият момент да го вземем в Реал, като разрушим това, което вече имаме. Въпреки това Мбапе вече е в ПСЖ, за който искаше да играе", допълни Перес.

"Що се отнася до лудостта на трансферния пазар, то е вярно, че футболът се променя. Хората влизат там с огромни пари и правят големи трансфери. Реал е в състояние да харчи по 180-200 милиона евро за трансфери, но при сегашната ситуация подобни разходи по-скоро ще ни безпокоят, отколкото да са ни полезни. Няма нищо хубаво в това да се вземе играч, който може да развали атmoосферата в съблекалнята", категоричен бе милиардерът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички