Неймар изведнъж пак стана щастлив в ПСЖ


Неймар изведнъж пак стана щастлив в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1714 0

Бразилският нападател на Пари Сен Жермен Неймар сподели, че отново се чувства щастлив в клуба. 27-годишният футболист бе близо до напускане на тима през лятото, като искаше да се завърне в Барселона. В крайна сметка обаче до трансфер не се стигна. Сега обаче Неймар казва, че иска да остане в тима на парижани с идеята да се представи силно в Шампионската лига.

В началото на кампанията бразилският футболист бе освиркван от феновете на Пари Сен Жермен. През октомври Неймар отново намекна за напускане, но след като се завърна от травма, нападателят реализира 7 гола в 10 срещи. ПСЖ са поставени в жребия за осминафиналната фаза в Шампионската лига и бразилският голмайстор се надява, че ще има по-основна роля по време на елиминациите в турнира.

„Важно е за тима да бъдем в напреварата през февруари и за самия мен е важно да бъда на линия за тези срещи. Не бях на разположение миналата година и трябва да се представим по най-добър начин, за да можем да зарадваме феновете“ каза Неймар, който пропусна осминафиналните срещи на ПСЖ срещу Манчестър Юнайтед през миналата година. А ето по какъв параграф Неймар изпревари Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички