Неймар казал "да" на Барселона, след като отказал нов договор от ПСЖ


Неймар казал "да" на Барселона, след като отказал нов договор от ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

13911 0

Неймар е съобщил на Барселона, че иска да се върне в клуба гласи информация от Испания. Бразилецът отказа да поднови договора си на „Парк де Пренс“ и най-вероятно ще напусне отбора през лятото. Неймар пристигна в тима на Пари Сен Жермен през 2017г.

Барселона отново опипват почвата около привличането на нападателя. Те изпуснаха възможността да си върнат бившия футболист през миналото лято след продължителна трансферна сага, но се очаква да възобновят интереса си отново през лятото. Лионел Меси има желание отново да играе в един отбор с Неймар, а от „Камп Ноу“ ще се опитат да изпълнят желанието на аржентинеца, за да го накарат да преподпише договора си с тима.

Неймар беше силно освиркван от феновете на ПСЖ заради желанието си да напусне клуба в началото на сезона. Впоследствие освиркванията спряха, след като бразилецът спечели една от срещите на своя тим след красив гол със задна ножица. Изглежда обаче, че Неймар отново е променил мнението си и желае да напусне френската столица през лятото. А ето защо бразилецът може да има проблеми при прибирането си във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички