Барселона има само един приоритет, дори и в кризата и той е свързан с Меси


Барселона има само един приоритет, дори и в кризата и той е свързан с Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

5328 0

Въпреки икономическата криза, която се задава за всички клубове заради пандемията от коронавирус, то в Барселона са наясно какъв е техният приоритет. Президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу е категоричен, че цел номер 1 е да се подпише нов договор с Лионел Меси.

Настоящият договор на аржентинеца е до 2021 година, но има клауза, която му позволява да си тръгне след края на всеки сезон. Първоначалният план на Бартомеу е бил да се срещна с бащата на Меси по-рано този месец, но последвалите събития изместиха срещата с по-късна дата. Босът на Барса първоначално е мислил да изчака да преминат двата двубоя с Наполи в Шампионска лига, но след това е размислил.

Най-вече заради скандала между Меси и Ерик Абидал, което превърнало подновяването на договора в най-големия приоритет. Желанието на Меси е да продължи договора си само с една година до 2022 година, като да запази клаузата за напускане. От своя страна пък Бартомеу иска да обяви възможно най-бързо тази новина, за да успокои страстите на "Камп Ноу" покрай пандемията. А каква помощ потърсиха от играчите от ръководското на Барса - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички