Меси е готов да остане в Барселона, само ако се върне Неймар


Меси е готов да остане в Барселона, само ако се върне Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

5151 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е готов да остане в клуба, но само при положение че в него се върне добрият му приятел Неймар, съобщава "El Confidencial". Според изданието, аржентинецът в момента не е щастлив на "Камп ноу" - не го устройват спортните резултати на отбора, както и уволнението на треньора Ернесто Валверде, с който бяха в добри отношения.

Единственото, което може да мотивира Меси да остане в клуба е връщането на Неймар. Нападателят на Пари Сен Жермен игра с аржентинеца в Барса от 2013 до 2017 г.

Меси е възпитаник на Барселона и е в структурата на клуба от 2001 г. Неговият договор е до 30 юни 2021 г. Неймар премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2017 г. от Барселона срещу 222 млн. евро, с което стана най-скъпият футболист в света. През лятото на 2019 г. бразилецът направи опит да се върне при каталунците, но двата клуба не успяха да се договорят за трансферната сума. Междувременно, появи се информация, че ПСЖ може да позволи обратния трансфер на Неймар срещу конкретна сума. Вижте я в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички