Недосегаем: Реал Мадрид отказва да продаде Феде Валверде въпреки слабата му форма


Недосегаем: Реал Мадрид отказва да продаде Феде Валверде въпреки слабата му форма
Снимка: Getty Images

10846 0

В Реал Мадрид са взели решение да не разглеждат оферти за звездния си полузащитник Федерико Валверде въпреки недобрата му форма напоследък, съобщава "Marca".

Източникът твърди, че на "Сантяго Бернабеу" имат пълно доверие в играча и го виждат като потенциален капитан на отбора един ден. Бившият полузащитник на Депортиво Ла Коруня е един от най-желаните халфове в света и според испанското издание е провокирал интереса на много европейски грандове.

Въпреки лошата му форма Реал Мадрид продължава да вярва в способностите на Феде Валверде и е на мнението, че той ще се превърне в лидера на тима скоро. 

24-годишният Валверде влезе в страхотна форма за Световното първенство по футбол в Катар, отбелязвайки шест гола и две асистенции в 14 мача от Ла Лига преди турнира.

Халфът и неговият Уругвай обаче не успяха да впечатлят в Катар, тъй като бяха елиминирани още в груповата фаза на надпреварата. Оттогава летящият полузащитник не е на 100%, като не успя да отбележи или асистира в последните си шест мача в Ла Лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Винисиус се е подигравал със заплатите на футболистите на Майорка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички