Шави се възхити на Рафиня преди "Ел Класико": Изключително завършен играч, когото харесвам много


Шави се възхити на Рафиня преди "Ел Класико": Изключително завършен играч, когото харесвам много
Снимка: GettyImages

4972 0

Барселона има отлично изграден състав в последните две години. Или по-точно казано от момента, в който Шави пое каталунците и зае мястото на Роналд Куман. Той успя да осъществи невероятен обрат около представянето на отбора и дори го направи шампион за изминалия сезон в Ла Лига. Първата титла от 4 години насам.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

Несъмнено Шави обича своя състав и не спира да го показва. Това се случи и преди съботното "Ел Класико", обсъждайки няколко от играчите си пред "TNT Sports". На първо място той говори за Рафиня, за когото се очаква да бъде на разположение за сблъсъка с Реал Мадрид.

Един от най-завършените играчи според Шави

"Рафиня ни осигурява интензивност, скорост, голове, асистенции, работа в защита. Той е изключително завършен футболист и го харесвам много", сподели наставникът, който също така бе запитан и за Витор Роке.

Той се надява, че младокът ще се присъедини към Барселона още през зимния трансферен прозорец. "Говорих с него, поддържаме връзка. Той е много подготвен играч, психически силен и се надявам да пристигне при нас през януари". А малко преди "Ел Класико" се заформи голям скандал заради изказване за Винисиус от Барселона, заради което Флорентино Перес няма да присъства на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички