Де Бройне също направи своя избор "Кристиано Роналдо или Лионел Меси"


Де Бройне също направи своя избор "Кристиано Роналдо или Лионел Меси"
Снимка: Getty Images

5390 0

Големият въпрос във футбола в индивидуален план за този век несъмнено е "Кристиано Роналдо или Лионел Меси". Въпреки че съперничеството им тази година официално залезе от европейските терени, след като португалецът пое в началото на 2023-та към Саудитска Арабия, а аржентинецът се насочи към САЩ през лятото.

Няма да е изненада, ако запитването продължи да присъства и в бъдеще пред изгряващите звезди, които са израснали, гледайки двамата големи. Един измежду Меси и Роналдо избра и полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне. Белгиецът се възстановява от тежка контузия и не е играл от август месец.

Де Бройне призна, че би предпочел да играе с Кристиано Роналдо, като обоснова отговора си с различните позиции, на които португалецът и Меси се подвизават. Според халфа Лео е повече плеймейкър, какъвто е Де Бройне, а той има нужда от нападател.

"Бих казал Роналдо, защото той е повече типичен нападател. Меси все пак е повече плеймейкър. Аз съм плеймейкър, може да ми дадете нападател" - заяви белгиецът. А и Кристиано Роналдо, и Лионел Меси бяха сериозно пренебрегнати от Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички