"Не го заслужаваше, беше грозно"! Лео Меси защити Роналдиньо и жегна Барселона


"Не го заслужаваше, беше грозно"! Лео Меси защити Роналдиньо и жегна Барселона
Снимка: GettyImages

23095 0

Легендата на Барселона - Лео Меси, говори рядко, но когато го прави, то е крайно любопитно и следено под лупа. Ето защо той може би ще ядоса бившето ръководство на каталунците с едно от последните си интервюта към момента.

Проблемите между нападателя и ръководството

Аржентинският голмайстор на ПСЖ призна, че "лос кулес" не са се отнесли колегиално към Роналдиньо, когато бразилецът напусна клуба през 2008 г. Техничарят изигра 207 мача с екипа на испанския гранд, записвайки 94 гола и 70 асистенции, променяйки представата на всички фенове и специалисти за любимата игра.

Меси не скри, че според него, бившият му съотборник е трябвало да остане още известно време на "Камп Ноу". 

У кого е вината според Лео?

"Това, което се случи, беше грозно. Той не заслужаваше това след всичко, което направи за клуба. Промени историята на Барселона. Начинът, по който напусна, беше много странен. Щеше ми се да прекарам още няколко години с него", заяви Меси, цитиран от "Indian Express". 

Кой разкара голаджията от отбора?

Пристигането на Пеп Гуардиола начело на Барселона сложи край на приключението на Роналдиньо с каталунците, за да се присъедини на по-късен етап към Милан.

Той видимо бе модел за подражание на младия Меси в Барса. Самият Роналдиньо осъществи асистенция за първия от стотици голове на аржентинеца за "лос кулес". Освен за Меси, бразилецът е пример и за част от настоящите звезди на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички