"Беше безпомощен и отчаян"! Легенда на Байерн Мюнхен съжали Лео Меси


"Беше безпомощен и отчаян"! Легенда на Байерн Мюнхен съжали Лео Меси
Снимка: GettyImages

3201 0

Легендата на Байерн Мюнхен и германския футбол - Филип Лам, коментира представянето на ПСЖ и в частност суперзвездата на тима Лео Меси срещу тима на сърцето му.

Поредното разочарование от ПСЖ

Парижани за пореден път отпаднаха от най-големия европейски клубен турнир още в 1/8 финалите на надпреварата. Те допуснаха 2 поражения от германския гранд, срещу който бяха почти безпомощни. Може би най-критикуван за случилото се бе именно Меси, който дори получи освирквания при следващия домакински мач на "принцовете".

У кого е вината?

Лам определи Меси като безпомощен и отчаян при визитата на "Алианц Арена". Той обаче не хвърли вината върху него, а замеси целия френски отбор и треньора Кристоф Галтие, заявявайки, че уменията на аржентинеца не се използват правилно.

"Въпреки всичко, Меси показа класата си на моменти в Мюнхен. Уменията му обаче се ползват без предназначение, цел или посока. Играчите в ПСЖ  просто не знаят как да отбележат гол заедно и как да допринесат за него. Меси беше безпомощен и отчаян", коментира бившият бранител пред "BILD".

Представянето на Меси през сезона

Противно на представянето в Европа, Меси е един от най-добрите играчи на ПСЖ през сезона. Към момента той има 18 гола и 17 асистенции в 32 мача във всички турнири. Именно това е и една от причините в Барселона да очакват евентуално негово завръщане с отворени обятия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички