Наследникът на Анчелоти пожела трима футболисти, с които да акостира в Реал Мадрид


Наследникът на Анчелоти пожела трима футболисти, с които да акостира в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2536 0

Наставникът на Байер Леверкузен Алонсо е поставил определени условия на Реал Мадрид, ако "кралете" искат испанеца да наследи Карло Анчелоти като мениджър на тима. Младият специалист е бил категоричен, че иска трима футболисти от Бундеслигата.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес иска Алонсо да поеме мениджърския пост след Анчелоти, а според "Fichajes" испанският тактик желае трима играчи на Леверкузен да го последват на "Сантяго Бернабеу"

Нидерландският десен бек Джереми Фримпонг е един от най-добрите атакуващи крайни защитници в света, като цифрите му съответстват на тези на някои нападатели. 22-годишният футболист записа два гола и три асистенции в лигата този сезон и се очаква да бъде добър заместник на Дани Карвахал.

Нигерийският нападател Виктор Бонафисе "превзе" Бундеслигата, откакто пристигна от Юнион Сен Жилоа това лято за 20 милиона евро. 22-годишният играч е друг, когото Алонсо иска в Реал Мадрид, тъй като е отбелязал седем гола в седем мача в лигата.

Последен, но не и на последно място е германският плеймейкър Флориан Вирц. 20-годишният футболист има гол и три асистенции този сезон за Байер Леверкузен и се превърна в ключов футболист за "аспирините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид си връща Жозе Моуриньо след 10 години?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички