Ето какво правиш, когато Зидан ти удари колата (СНИМКА)


Ето какво правиш, когато Зидан ти удари колата (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

13682 0

В края на миналата седмица треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе замесен в малък автомобилен инцидент. Френският специалист се сблъска с друг водач на лек автомобил, докато бързаше за тренировка на своя отбор. При ударът нямаше пострадали, затова медиите в Испания решиха да погледнат от забавната страна на случката.

След като Игнасио Фернандес, мъжът в другия автомобил, е осъзнал, че е бил ударен от колата на Зинедин Зидан, той е пожелал да си направи селфи с френския специалист, като доказателство, че именно Зидан е другият човек, който е участвал в пътния инцидент. Френската футболна легенда се е съгласила на въпросната снимка, а впоследствие представители на треньора на Реал Мадрид са се обадили на Игнасио и са му благодарили, че не е поискал нещо повече от въпросното селфи.

Въпросният инцидент не е повлиял на наставника на „Кралския клуб“, като през уикенда Реал Мадрид спечели гостуването си на Осасуна с 4:1. А ето как футболната кариера на Зинедин Зидан се промени през 2001-ва година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички