Марсело с реален шанс да остане в Испания, но при две важни условия


Марсело с реален шанс да остане в Испания, но при две важни условия
Снимка: GettyImages

1954 0

Доскорошният бранител на Реал Мадрид Марсело може да подсили друг отбор от испанския футболен елит, след като напусна "Сантяго Бернабеу". Това разкрива Mundo Deportivo, като според ежедневника опциите пред играча са три. 

34-годишният бразилец може да подсили Валядолид, Хетафе или Райо Валекано, но това ще доведе и до някои минуси за футболиста. Оставането в Испания ще бъде свързано с драстично намаляване на заплатата му, тъй като желаещите подписа му трудно биха могли да покриват високи финансови изисквания. 

Марсело вече обяви намерението си да продължи състезателната си кариера, а евентуален контракт с нов тим от Ла Лига би позволил на семейството му да продължи живота си в Испания. Това е и сред водещите причини, поради които бразилецът може да подсили по-непретенциозен клуб от страната. 

Отборът на Виляреал завърши на седмо място през изминалата кампания, докато Райо Валекано се нареди 12-и, а Хетафе зае 15-ата позиция.

Вижте дали "викингите" са се опитали да привлекат Холанд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички