Защо Кроос и Модрич не играят за Реал Мадрид? Карло Анчелоти е бил категоричен


Защо Кроос и Модрич не играят за Реал Мадрид? Карло Анчелоти е бил категоричен
Снимка: Getty Images

10342 0

Огромният талант и класа, който Реал Мадрид притежава в редиците си прави така, че две от легендите на клуба - Тони Кроос и Лука Модрич, да седнат на пейката и техните минути да бъдат лимитирани от наставника на "лос бланкос" - Карло Анчелоти.

Решението на Анчелоти

Италианският специалист е провел разговори с двамата полузащитници. Модрич и Кроос са били информирали предварително, че няма да са неизменни титуляри през настоящия сезон 2023/24. За самите тях това не е проблем, като те търпеливо чакат своя момент за изява на терена, информира "AS".

Припомняме, че мадридчани разполагат с младо ядро в своята полузащита, която е формирана от талантливите французи - Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени. През настоящото лято пък "лос бланкос" се сдобиха с британското дете чудо - Джуд Белингам, от Борусия Дортмунд, който моментално си поправи път в стартовите 11 на Анчелоти и вече започна да блести, докосвайки се до величието на Кристиано Роналдо.

В същото време Лука Модрич и Тони Кроос са едни от най-успешните футболисти в историята на Реал Мадрид. Двамата полузащитници формираха една от най-доминантните халфови линии заедно с Каземиро, която изведе мадридчани до 5 трофея в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички