Наглед неустоимото предложение, което Зидан е отказал на Перес в Реал преди да се пенсионира


Наглед неустоимото предложение, което Зидан е отказал на Перес в Реал преди да се пенсионира
Снимка: Guliver/GettyImages

1950 0

Сегашният наставник на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, бе футболист на "Сантяго Бернабеу" за 5 сезона преди да прекрати кариерата си след сезон 2005/06. Оказва се, че точно след последния му двубой той е получил наглед неустоимо предложение от президента Флорентино Перес, но го е отклонил и е решил да приключи с футбола като играч.

"В последния си двубой Зидан бе много чувствителен. Каквито бяхме и всички ние - той бе легенда, която щеше да спре да играе футбол. След това Флорентино Перес влезе в съблекалнята и поздрави всички играчи един по един. Тогава се случи нещо незабравимо" - разказва бившият играч на Реал - Сисиньо.

"Робиньо се пошегува: "Президент, Зизу каза, че ако подпише 2-годишен договор за 6,5 милиона евро (тогавашната най-голяма заплата в състава), няма да спре да играе". Всички се засмяха, но Флорентино бе сериозен и каза на Зидан: "Ако искаш, ще ти донеса сега договора, за да го подпишеш". Зизу се замисли за момент, погледна го и каза: "Не, не... Не искам повече".

Сисиньо допълни още, че Зидан винаги е бил като лидер - помагал е на всички да се нареждат по терена и дори е бил своебразен треньор още от футболист. Междувременно, друг бивш играч на Реал Мадрид обясни защо не иска да дарява средства за борбата срещу COVID-19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички