На Карло Анчелоти му писна: Съветва Флорентино Перес да продаде низвергнат в Реал Мадрид


На Карло Анчелоти му писна: Съветва Флорентино Перес да продаде низвергнат в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

13700 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, е информирал президента Флорентино Перес да продаде бранителя Ферлан Менди, след като италианският специалист е загубил вяра във французина, твърди "El Nacional".

Възможна ли е раздялата с Менди?

Левият бек пристигна в клуба през 2019 година и изненада всички със страхотния си старт на живота в клуба. Добрата му игра в защита беше една от основните причини той да се превърне в ключов играч за "лос бланкос".

Въпреки това, без нужната конкуренция на поста, беше забелязан спад в представянето на Менди през миналия сезон, а в настоящата кампания (2023/24) той има девет участия във всички състезания.

Заедно със спада в представянето му в защита, липсата на атакуваща съвместимост на Менди с Винисиус също беше поставена под въпрос. Играчът също така имаше проблеми с контузии през последните сезони.

До момента французинът има 142 мача за "кралете", в които е отбелязал пет гола и е направил 10 асистенции. Настоящият му договор изтича в края на сезон 2024/25, а 28-годишният футболист е оценяван на 20 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неочакван заместник на контузения Винисиус преговаря с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички