Млада звезда на Реал с крачка назад в прогреса си


Млада звезда на Реал с крачка назад в прогреса си
Снимка: Getty Images/Guliver

1908 0

Края на 2019-а година бе вълшебен за 19-годишния футболист на Реал Мадрид - Родриго Гоеш. Той получаваше много шансове за изява от наставника Зинедин Зидан и му се отплащаше със страхотни представяния. Не така стоят нещата от началото на новата 2020 година обаче.

Бразилецът е получил само 166 от 630 възможни игрови минути, което се равнява на само 26%. Родриго вече втори пореден мач в Ла Лига остава дори извън групата за двубоя, след като преди седмица такъв бе случаят срещу Атлетико (Мадрид), а сега отново не е с отбора, който замина за Памплона, където "белия балет" ще гостува на Осасуна.

Младият нападател не е особено доволен, защото иска да играе максимално много. Въпреки това обаче, той знае, че Зидан разчита на него и напълно му се доверява, осъзнавайки, че специалистът върти постоянно състава си. Освен всичко друго, връзката между двамата е на прекрасно ниво.

Важно е да се отбележи, че той не попада и в групата на Реал Мадрид Кастиля, въпреки че в момента не играе за първия тим. Това само потвърждава, че той е част от отбора на Зидан и ще се разчита на него. А защо французинът отново не е доволен от Гарет Бейл - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички