Миралем Пянич: Барселона се нуждае от добър треньор, за да си стъпи на краката


Миралем Пянич: Барселона се нуждае от добър треньор, за да си стъпи на краката
Снимка: Getty Images

2248 0

Полузащитникът на Барселона Миралем Пянич, който е преотстъпен в Бешикташ, направи остър коментар срещу мениджъра на каталунците Роналд Куман. Пянич, който на практика беше изваден от състава на Барса от Роналд Куман, коментира, че "блаугранас" се нуждаят от по-добър треньор, за да си стъпят на краката.

Коментарът на Пянич, макар и остър, не е изненада, тъй като и преди той открито е показвал, че недолюбва треньора на Барса. Причината е разбираема - с идването на Роналд Куман Миралем Пянич на практика стана неизползваем на "Камп Ноу" и беше принуден да си намери друг отбор, където да продължи кариерата си.

"Барселона се нуждае от добър треньор, за да си стъпи отново на краката", коментира Пянич пред beIN Sports. Пянич добави, че не може да си обясни решенията на Роналд Куман, които взима в Барселона.

Наскоро Роналд Куман заяви, че разбира разочарованието и оплакванията на Пянич, но истината била, че той е загубил битката с останалите полузащитници на Барселона, които били по-добри от него (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички