След Кун Агуеро: Барселона взима втори играч на Манчестър Сити?


След Кун Агуеро: Барселона взима втори играч на Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images/Guliver

2287 0

В днешния си брой каталунският вестник "Sport" излиза с твърдението, че Барселона ще се подсили с още един футболист на Манчестър Сити през зимния трансферен прозорец!

След като през това лято на "Ноу Камп" пристигна нападателят Серхио Агуеро след 10 сезона на "Етихад", сега се твърди, че в същата посока ще поеме и английският национал Рахийм Стърлинг. От старта на кампанията 2021/22 той има само два мача като титуляр в отбора на Хосеп Гуардиола, което може да се обясни с привличането на Джак Грийлиш от Астън Вила.

"Sport" допълва, че идеята на Барса е да го вземе под наем през зимата и двата клуба да си поделят заплатата му. Изданието пише още "Стърлинг лудо иска да дойде тук"!

26-годишният Рахийм Стърлинг кара седмия си сезон с екипа на "гражданите" след като бе привлечен от Ливърпул през 2015 година. За този период от време нападателят изигра 302 мача, вкара 115 гола и добави още 88 асистенции на своята сметка.

В този материал можете да разберете защо паузата за националните отбори е добре дошла за Барселона и кои играчи на тима ще се завърнат на терена след нея!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички