Луис Суарес направи това, което нито Лионел Меси, нито Кристиано Роналдо успяха в Ла Лига


Луис Суарес направи това, което нито Лионел Меси, нито Кристиано Роналдо успяха в Ла Лига
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

3554 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес успя да се разпише във вратата на Барселона при победата на "дюшекчиите" с 2:0 в дербито на кръга в Ла Лига в събота вечер (2 октомври)!

Освен че вече има над 500 гола в своята кариера, уругваецът успя да стори това, което нито Лионел Меси с екипа на Барса, нито Кристиано Роналдо с този на Реал Мадрид не успяха да постигнат по време на престоите си в Испания...

Хищникът пред гола се е разписвал във вратата на всеки един отбор, срещу когото се е изправял в Ла Лига - или иначе казано 31 от 31!

За сравнение - Лео Меси е вкарвал на 38 от 40 тима, срещу които е играл, а CR7 на 32 от 33. Херес и Мурсия са единствените отбори, които не са били потърпевши от гения на Бълхата, а Леганес може да се похвали, че не е инкасирал попадение от страна на невероятен голмайстор като Роналдо.

Интересно е да се отбележи, че има само двама футболисти в историята на испанското първенство, преди Суарес, които имат 100-процентова успеваемост - Луис Арагонес (31 от 31) и Карим Бензема (35 от 35)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички