Меси за Фати: Да не забравяме, че е на 16, дано целият шум не му повлияе негативно


Меси за Фати: Да не забравяме, че е на 16, дано целият шум не му повлияе негативно
Снимка: Getty Images/Gulliver

5474 0

Суперзвездата на световния футбол - Лионел Меси, говори относно новооткритата перла в Барселона - Ансумане Фати. 16-годишният футболист, роден в Гвинея-Бисау, впечатлява от началото на сезона, като, логично, това поставя светлините на прожекторите върху него. Именно от това се притеснява и 32-годишният аржентинец. 

"Наистина го харесвам и се опитвам да му помогна. Той е невероятен играч и притежава нужното, за да успее. Погледнато през моите очи обаче, трябва да се внимава с налагането му. Трябва да се процедира бавно и постепенно, както бе направено с мен. Не трябва да забравяме, че е само на 16. Надявам се той да се наслаждава на случващото се, но, същевременно, целият този шум да не му повлияе негативно, защото има качествата да стане един от най-добрите" - заяви Меси.

"Геният от Росарио" ще опита да окаже на Фати същото влияние, което му бе оказано на самия него преди години от бразилската легенда Роналдиньо. Междувременно, Лионел Меси отново се контузи във вчерашния мач срещу Виляреал (спечелен с 2:1), когато стартира като титуляр за първи път през този сезон. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички