Меси отново се контузи, напусна терена принудително


Меси отново се контузи, напусна терена принудително
Снимка: Getty Images/Guliver

1947 0

Мегазвездата на световния футбол - Лионел Меси, пропусна началото на сезона, поради контузия. Аржентинецът започна вчерашния мач на Барселона срещу Виляреал (победа с 2:1), като това беше първият му старт от 1-вата минута за този сезон. За огромно съжаление на феновете на каталунците обаче, "геният от Росарио" отново се контузи.

След първото полувреме, през което Меси съумя да асистира за откриващия гол на Гризман в 6-тата минута, 5-кратният носител на "Златната топка" бе принудително заменен от Усман Дембеле. Този път проблемът за него е в областта на адукторите. "Появи се някакъв дискомфорт в областта на адукторите и не искахме да рискуваме" - обясни треньорът на "блаугранас" - Ернесто Валверде.

Все още не е ясно дали контузията ще създаде проблеми за 32-годишния футболист или изваждането му е било изцяло превантивна мярка. Не е изключено обаче той да изпусне гостуването на Хетафе през уикенда. Барселона заема 4-тото място във временното класиране на Ла Лига, като дори може да се свлече до 7-мото, ако Атлетико (Мадрид), Реал Сосиедад и Севиля вземат своите мачове от междинния кръг.

Междувременно, Висенте дел Боске стана поредният, който отговори на познатия до болка въпрос - "Меси или Роналдо". Вижте мнението на бившия селекционер на Испания - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички