Легендарният Дел Боске: Възможностите на Меси и Роналдо са безгранични, но по-добър е...


Легендарният Дел Боске: Възможностите на Меси и Роналдо са безгранични, но по-добър е...
Снимка: Getty Images/Gulliver

5819 0

Една от най-знаковите фигури във футбола през последните 30 години - Висенте дел Боске, беше категоричен, че най-добрият футболист на планетата е Лионел Меси - суперзвездата, която за 6-и път в кариерата си беше обявен за най-добър в класацията на ФИФА. Пред испанската медия "Cadena Ser" бившият треньор на Реал Мадрид и Испания сподели, че аржентинецът и Кристиано Роналдо са абсолютни футболни феномени. 

"Скромното ми мнение е, че Меси е най-добрият. Най-добрият за всички времена, но това по никакъв начин не отнема от постиженията на Кристиано Роналдо. През миналия сезон някои дръзнаха да кажат, че е приключил с големия футбол и няма значение за Реал, че си е тръгнал. Възможностите на Меси и Роналдо просто нямат граници", категоричен беше опитният специалист.

В интервюто му не беше подмината и темата с проекта в ПСЖ и най-вече поведението на Неймар, който през лятото направи всичко по силите си, за да си извоюва трансфер обратно в Барселона. 

"Неймар направи много неща, които не бива да се правят. Той не е добър пример за подражание, но пък е фантастичен играч. Ако трябва да избираме между него и Мбапе, избирам бразилецът в момента, но Килиан има качествата и потенциала да се превърне в наследник на Меси и Роналдо. Същото мога да кажа и за Винисиус, въпреки че той има още много път да извърви", коментира мустакатият треньор. Що се отнася до бразилската звезда обаче Дел Боске имаше определен съвет към Барселона (какъв е той - четете в тази статия на Sportlive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички