Приятна изненада на "Камп Ноу": Барселона си връща юноша изпод "носа" на Тотнъм


Приятна изненада на "Камп Ноу": Барселона си връща юноша изпод "носа" на Тотнъм
Снимка: Getty Images

3015 0

Испанският журналист Жерар Ромеро изненада феновете на Барселона с новината, че футболистът на Уулвърхемптън Адама Траоре е пред завръщане на "Камп Ноу"!

26-годишният уинг-бек е юноша на каталунците и бе в Испания до 2015 година, преди да поеме към Острова и да облече екипа на Астън Вила. Последва период в Мидълзбро (2016-18), а в момента кара четвъртия си сезон при "вълците".

До този момент се смяташе, че бързоногият Траоре е сигурно ново попълнение на Тотнъм, но финиширането на сделката се забави и е твърдо възможно "вината" за това да е на Барселона. 

Ромеро твърди, че Адама се е разбрал с Барса да премине под наем до края на сезон 2021/22. В договора му ще присъства и клауза за откупуване през идното лято. Настоящият му контракт с Уулвс изтича след 18 месеца и при всички положения няма да бъде удължаван.

По-рано днес се появиха информации, че на "Камп Ноу" вече ще има "таван" на заплатите - в какъв размер ще бъде той и кои са осемте най-скъпоплатени играчи на Барселона, прочетете в ТОЗИ материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички