Лионел Меси: Бартомеу ме измами много пъти


Лионел Меси: Бартомеу ме измами много пъти
Снимка: Getty Images/Gulliver

1465 0

Лионел Меси не е разочарован, че Хосеп Мария Бартомеу вече не е на власт в Барселона. Aржентинецът споделя, че бившият президент го е заблудил няколко пъти. Последният път бе, когато Меси изрази желанието си да напусне "Камп Ноу", Бартомеу отказа молбата му и го задържа в клуба.

"Казвах на Бартомеу, че искам да напусна от месеци. Той ми даде обещания, които не бяха спазени по-късно. Много пъти ме измами. Не знам къде ще бъда догодина. Въпреки че мога да преговарям с клубове от 1 януари, няма да го направя до края на сезона".

По време на разговора капитанът изрази разочарованието си от идеята, че някои го контролират в Барселона, и че той решава какво да се случва в отбора. Поради тази причина той не е склонен да покаже подкрепа за кандидат за президент.

"Не искам да се позиционирам с нито един кандидат, особено заради онези, които казват, че аз управлявам клуба. Ако на всичкото отгоре кажа, че предпочитам един от тях... Никой от кандидатите не се е свързал с мен. Който спечели, ще има тежка работа и ще трябва да прави нещата интелигентно". А в кое първенство мечтае да играе след време - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички