Меси не знае дали ще остане в Барса, но знае в кое първенство иска да играе в бъдеще


Меси не знае дали ще остане в Барса, но знае в кое първенство иска да играе в бъдеще
Снимка: Getty Images/Gulliver

1775 0

Лионел Меси вече обяви, че не е взел решение за бъдещето и дали ще остане в Барселона, като в края на сезона ще мисли върху това.  "Не водя преговори с нито един клуб. Както вече съм казвал, до края на сезона нищо няма да е ясно. Ще видим какво ще стане после. Не знам дали ще напусна Барселона, ще говорим за това след края на първенството", каза Меси в интервюто си за La Sexta

Той призна, че има желание да играе в МЛС някой ден, но тези планове не са за близкото бъдеще. Договорът на аржентинеца в Барселона изтича в края на настоящата кампания, което му позволява да говори с клубове за трансфер от 1 януари, но засега не мисли извън текущия сезон.

"Винаги съм казвал, че бих искал да изживея лигата на Съединените щати. Но това не е за сега. Не мисля как ще завърши сезонът. Не би било добре да кажа днес какво ще правя и не знам нито едно. Не знам дали ще напусна или не. Но ако го направя, искам да си тръгна по най-добрия начин.

Бих искал да се върна, за да живея в този град и да работя в клуба. Барселона е много по-голяма от всеки играч. Надявам се президентът, който влезе, да направи нещата добре". Междувременно, аржентинецът получи допълнително почивка от Роналд Куман и ще пропусне следващия мач срещу Ейбар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички